Bungalowpark Hoge Hexel met binnenzwembad

Bungalowpark Hoge Hexel, een christelijk vakantiepark met binnenzwembad.

Wie een bijzonder vakantiepark met overdekt zwembad in Nederland zoekt, moet zeker eens kijken naar de mogelijkheden een huisje of bungalow op het christelijke vakantiepark Hoge Hexel te boeken. Een bijzonder aantrekkelijk park in Overijssel met binnenzwembad en christelijke identiteit. Ook interessant voor groepen want op bungalowpark Hoge Hexel kan je overnachten met vrienden- of familie groepen tot wel 14 personen. In Hoge Hexel en omgeving vind je meer parken.

Landal zwembad banner

Bungalowpark Overijssel met zondagsrust.

Er zijn in Nederland niet zo heel veel parken met zondagsrust. En al helemaal niet met binnenzwembad. Dat heeft zijn voor- en nadelen. Omdat het binnenzwembad, het restaurant en de bowlingbaan op zondag gesloten zijn, is Hoge Hexel een park welke wat minder geschikt is voor de “doorsnee vakantieganger”. Voor mensen die echter de zondagsrust waarderen en graag naar de kerk gaan, ideaal. Je bent bij “Hoge Hexel” in het gezelschap van gelijkgestemden en dat merk je aan alles. Meer respect en fatsoenlijk met elkaar omgaan. Dat zijn ook voordelen van een verblijf op een christelijk vakantiepark.

center parcs familiekorting banner

Bungalowpark Hoge Hexel welkom

Een huisje huren op dit christelijke bungalowpark

Er zijn huisjes en bungalows te huur voor groepen van 14 en soms zelfs 20 personen. Dat maakt het een geschikt vakantiepark om bijvoorbeeld een familieweekend in Overijssel te vieren. Alle huisjes, bungalows en accommodaties voor groepen zijn ruim, best wel luxe en beschikken over voldoende slaapkamers. Dat maakt een vakantie op bungalowpark Hoge Hexel nog leuker.

Huisjes 4 personen.

De diverse typen huisjes of bungalows voor 4 personen beschikken over 2 of 3 slaapkamers. Ze staan bekend onder de namen “Tortelduif”, Notariswoning, Houtduif of Bosduif standaard. Leuke name die het natuurgevoel benadrukken.

Bungalowpark Hoge Hexel binnenspeeltuin

Accommodaties 6 personen.

Alle 6 persoons bungalows op Hoge Hexel hebben 3 slaapkamers. Ze staan bekend als “Landhuis Comfort”, Notariswoning Luxe, Twentse Gent, Landgans comfort, Tortelduif Confort. Genieten in ruime en luxe accomodaties voor 6 personen.

8 persoons bungalows met 4 slaapkamers.

De bungalows en notariswoningen op Hoge Hexel hebben allemaal 4 slaapkamers. Ideaal voor grote gezinnen. En over grote gezinnen gesproken, de accommodaties voor 12 personen hebben allemaal 6 slaapkamers en die voor groepen van 14 personen zelfs 7 slaapkamers. Ook ideaal als je bijvoorbeeld met 2 gezinnen een weekendje weg wilt boeken bij dit unieke christelijke vakantiepark met binnenzwembad in Overijssel.

Vakantie Overijssel met huisdieren

In een aantal bungalows en groepsverblijven op Hoge Hexel zijn huisdieren welkom. Je kunt dus ook genieten van een vakantie met hond op dit sympathieke park met zondagsrust.

Bungalowpark Hoge Hexel strandje

Last minute mogelijkheden.

Het komt regelmatig voor dat er last minute bungalows op dit vakantiepark met binnenzwembad Overijssel te huur zijn. Zoek je op last minute basis een vakantiepark met binnenzwembad welk op zondag wel geopend is? Zie hier de last minute mogelijkheden. Houd er wel rekening mee dat last minute vakantieparken met binnenzwembad overwegend géén specifieke christelijke parken zijn.

Roompot lastminutes banner